Rendezvényre ajánlott ételeink


Hidegtálak  4-8-10-12 főre

 

Előételek:

Hortobágyi húsos palacsinta, Rántott gombafejek, Bacon-be tekert kacsamáj,

Debreceni csemege karaj, Magyaros húsnyárs, Sonkatekercs, Fasírozott golyócskák

 

Levesek:

Libaleves, Újházi tyúkhúsleves, Tárkonyos raguleves, Marha húsleves

Kacsaleves

 

Sültek:   

Töltött csirkecomb, Cordonbleu,  Rántott szelet,Párizsi sertés szelet, Töltött borda ,Baconba göngyölt sertés java ,Cigány pecsenye,Rostlapon sült Csirke mell,

Vasi pecsenye, Orly csibefalatkák, Óvári szelet, Rántott hal, Csülök pékné módra,

Narancsos kacsa

Libasült almáskáposztával

 

Készételek:

Töltött káposzta, Marhapörkölt, Székelykáposzta, Raguk

 

A rendezvényekre árkalkulációt a létszám, és a kiválasztott ételek ismeretében személyre szabottan készséggel adunk.

Szállás igényét kérjük, időben jelezze.

Lakodalmas sütiket rendelésre vállalunk.