Foglalási és lemondási feltételek


  1. A szobákat az érkezés napján 16 órától lehet elfoglalni, kérés alapján ezt módosítani lehet, akár    felár nélkül is.
  2. A szobát az elutazás napján legkésőbb 10 óráig el kell hagyni, kérésre módosítani lehet,akár felár felszámolása nélkül is.
  3. Ha a vendég nem fizetett előleget, az érkezési napon 18 óráig nem érkezik meg, a szálláshely nem köteles tartani a foglalását, kivéve ha korábban megállapodtak a vendéggel egy későbbi érkezési időpontban.
  4. Ha a vendég fizetett előleget, akkor a szálloda legkésőbb az érkezési nap másnapján 12 óráig tartja fenn a lefoglalt szobát.
  5. A szállásadónak jogában áll pótszállást felajánlani a vendégnek, amennyiben ez indokolt (pl. használhatatlanná váltak a szobák, túlfoglalás, stb.) és a pótszállás közel azonos minőségű kell hogy legyen. Az esetleges árkülönbözet szállásadót terheli.
  6. Állatokat csak a előzetes egyeztetés után, és külön díj kifizetése mellett hozhatnak magunkkal, A tartózkodás ideje alatt megfelelően őrizni kell, és a vendégnek felelősséget kell vállalnia az állat által okozott esetleges károkért.
  7. Ha a lefoglalt időtartamnál tovább szeretnénk a szálláshelyen maradni, azt jeleznünk kell, ez csak a szálláshely engedélyével lehetséges.
  8. Ha a vendég a lefoglalt időtartamnál előbb utazik el, akkor a szálláshely elkérheti a teljes foglalásra érvényes árat.
  9. Azonnal megszüntethetjük a vendég tartózkodását, ha az megbotránkoztatóan, súlyosan illetlenül, másokat zavaróan vagy veszélyesen viselkedik, illetve ha a vendég súlyos, fertőző beteg. A vendég betegsége esetén, kérésre mindenképp, de súlyos esetben kérés nélkül is gondoskodunk orvosi ellátásról.   A szálláshely a következő felmerülő költségeket kifizettetheti a vendéggel: orvosi, szállítási költségek, gyógyszerek ára, fertőtlenítés, berendezési tárgyak tisztítása vagy cseréje, a szoba bérleti díja – az esetleges használhatatlanság idején is (többek között ezért is érdemes utasbiztosítást kötni!)

Továbbá felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a használatra bocsájtott eszközök, és berendezések hiánytalan és épségben való visszaadásáért személyes felelősséggel tartoznak.

A más vendégnek, illetve a szálláshelynek okozott kárt kötelesek rendezni, ennek elmaradása esetén kárigényünket érvényesítjük.